Nová rychlodobíjecí stanice od spol. ABB ČRV rámci projektu Elektromobilita ČEZ byla v areálu AUTO JAROV instalována nová rychlodobíjecí stanice od společnosti ABB Česká republika.více zde

Zaměstnavatel bez bariér 2013

Společnost AUTO JAROV získala na letošním slavnostním vyhlášení Sodexo Zaměstnavatel roku ocenění Zaměstnavatel bez bariér 2013.

Společnost AUTO JAROV věnuje velkou péči o handicapované zaměstnance, kterých má momentálně rovných dvacet a do budoucna by jejich počet ráda navýšila. Právě díky vstřícnému přístupu k postiženým zaměstnancům získala společnost titul Zaměstnavatel bez bariér. Personální ředitelka Lenka Kočárková, která i na slavnostním vyhlášení ocenění přebírala, to však považuje za samozřejmost: „Zdá se mi to přirozené, proto jsme z vítězství překvapeni, ale samozřejmě mile. Zaměstnavatelé přece mají povinnost handicapované zaměstnávat nebo odebírat zboží v určité hodnotě nebo odvádět peníze státu. My jsme dali přednost té první variantě“. Pro společnost AUTO JAROV je pomoc lidem s postižením důležitá, a proto věnuje vysoké finanční prostředky také na charitu a podporuje několik nadací.