Příjezd k autosalonu HONDAOd 2.10.2017 je příjezd k autosalonu HONDA možný pouze z ulice Českobrodská.více zde

Zaměstnavatel bez bariér 2013

Společnost AUTO JAROV získala na letošním slavnostním vyhlášení Sodexo Zaměstnavatel roku ocenění Zaměstnavatel bez bariér 2013.

Společnost AUTO JAROV věnuje velkou péči o handicapované zaměstnance, kterých má momentálně rovných dvacet a do budoucna by jejich počet ráda navýšila. Právě díky vstřícnému přístupu k postiženým zaměstnancům získala společnost titul Zaměstnavatel bez bariér. Personální ředitelka Lenka Kočárková, která i na slavnostním vyhlášení ocenění přebírala, to však považuje za samozřejmost: „Zdá se mi to přirozené, proto jsme z vítězství překvapeni, ale samozřejmě mile. Zaměstnavatelé přece mají povinnost handicapované zaměstnávat nebo odebírat zboží v určité hodnotě nebo odvádět peníze státu. My jsme dali přednost té první variantě“. Pro společnost AUTO JAROV je pomoc lidem s postižením důležitá, a proto věnuje vysoké finanční prostředky také na charitu a podporuje několik nadací.