Nová rychlodobíjecí stanice od spol. ABB ČRV rámci projektu Elektromobilita ČEZ byla v areálu AUTO JAROV instalována nová rychlodobíjecí stanice od společnosti ABB Česká republika.více zde

Úspěšný prodejce motocyklů AUTO JAROV

Motocyklový trh v České republice klesal kvůli ekonomické krizi již od roku 2009. Značka Honda si však stále drží pozici nejúspěšnějšího dovozce motocyklů, zejména v kategorii nad 50ccm a pro tento rok očekává další nárůst prodejů. Tomu výrazně napomáhá i prodej nových motocyklů ve společnosti AUTO JAROV na Praze 3. Prodej nových motocyklů v roce 2012 zde zaznamenal v meziročním rovnání s rokem 2011 výrazný nárůst, a to o celých 48 %. „Převažuje zájem o skútry a malé motocykly. Neprodávanějším modelem se tak stal skútr PCX125.“ uvedl zdroj z AUTO JAROV. Prodejna Honda AUTO JAROV si tak stále drží pozici číslo jedna na trhu.
Motorkáři patří bezesporu mezi nejohroženější účastníky silničního provozu, a tak se určitě vyplatí investovat i do kvalitního značkového oblečení a ochranných pomůcek. AUTO JAROV je oficiálním dovozcem motocyklového oblečení Alpinestars již od roku 2007. A i zde zaznamenala společnost nárůst prodejů o 37 %.