Vážení zákazníci, dne 1. a 8.5.2017 máme z důvodu státních svátků ZAVŘENO.

1. a 8. května ZAVŘENOV pondělí 1. a 8. května bude celý areál AUTO JAROV a AUTO JAROV Kunratice uzavřen.více zde

Nový terminál Audi AUTO JAROV Kunratice

AUTO JAROV Kunratice je novým prodejním a servisním místem pro české zákazníky značky Audi, které se může pochlubit mnoha superlativy a inovacemi. V jednom z největších terminálů Audi ve střední a východní Evropě je vystaveno 25 vozů. Novinkou je také prodejní koncept Audi Sport pro zájemce o vysokovýkonné sportovní vozy Audi RS a Audi R8. Progresivní koncepci dokládá rovněž kompletní servisní vybavení pro elektrickou mobilitu.

Nové dealerství AUTO JAROV Kunratice je prvním autosalonem značky Audi v České republice s prezentací vozidel na dvou vnitřních podlažích a kryté střešní ploše. Celkem je vystaveno 25 unikátních vozů Audi. V suterénu objektu je umístěno parkoviště, z něhož je terminál Audi propojen tunelem se sousedním autosalonem značky Volkswagen.

Architektonicky progresivní stavba vyjadřuje hodnoty značky Audi a na zákazníky v ní čeká příjemné prostředí k výběru nového vozu Audi nebo využití rozsáhlých poprodejních služeb od servisu a údržby až po prodej na míru střiženého příslušenství. Celý komplex je jedním z největších dealerství značek Audi a Volkswagen ve střední a východní Evropě.

Hlavní cílovou skupinou kunratického terminálu Audi jsou soukromí zákazníci, a tomu odpovídá poprvé v České republice realizovaná nejnovější koncepce mobiliáře a vybavení interiéru, logistické řešení a inovativní servis, který je kompletně vybaven pro elektrickou mobilitu.

Zákazníkům značky Audi s vášní pro motoristický sport a vysokovýkonné sportovní vozy je v rámci kunratického terminálu Audi vyhrazen exkluzivní Audi Sport Center, který je první realizací inovativního prodejního konceptu Audi Sport v České republice. V této sekci jsou prezentovány vrcholné modely Audi RS a Audi R8, s nimiž se mohou zájemci důkladně seznámit i během předváděcích jízd. K dispozici jsou odborně školení prodejci a samozřejmostí je také exkluzivní servis vysokovýkonných vozů Audi, včetně vlajkové lodi Audi R8.