Originální půjčovna užitkových vozů VolkswagenSpolečnost AUTO JAROV Vám přináší novou službu od Volkswagen Finance v oblasti půjčovny vozidel - Das RentAuto. Vybrané užitkové vozy Volkswagen Vám půjčíme na 1 - 30 dní.více zde

AUTO JAROV se aktivně věnuje filantropii

Společnost AUTO JAROV již mnoho let aktivně podporuje řadu charitativních, sportovních a veřejně prospěšných projektů. V letošním roce například započala úspěšnou spolupráci s nadačním fondem Cesta Bezpečí, který se zaměřuje na zajištění větší mobility tělesně postižených.

Osoby se zdravotním postižením jsou lidé, kteří patří do skupiny nejvíce ohrožených v souvislosti s vyloučením z běžného života, a jedním z hlavních důvodů tohoto stavu je omezená možnost pohybu. Proto se společnost AUTO JAROV rozhodla handicapované občany podpořit a umožnit jim získat řidičské průkazy, aby mohli dosáhnout co nejvyšší míry soběstačnosti a nezávislost. V rámci nadačního projektu uhradila zájemcům o řidičský průkaz celý jeho kurz včetně ubytování, které mohli zájemci získat v Autoškole PEML se sídlem v Přelouči. Tato autoškola je jedním z mála míst v republice, kde se mohou učit řídit auta i lidé s tělesným postižením. Handicapovaní klienti trávili v Přelouči čtrnáct dní a velice ocenili především profesionální a lidský přístup všech zaměstnanců. První účastnice kurzu mají za sebou již slavnostní předání řidičských průkazů a těší se, až zasednou do svých vozů.

Dále společnost AUTO JAROV uhradila pomocí projektu Konta Bariéry rehabilitační a ozdravný pobyt devítiletému Michalovi, který se od narození potýká s postižením v důsledku prodělání dětské mozkové obrny. Rekondiční pobyt, Míša absolvoval nejvýznamnějším evropském centru pro léčbu nemocných s postižením pohybového aparátu ADELI v Piešťanech. Jedinečnost tohoto centra je v sirném bahně a síranovo-hydrogenuhličitanových-sodnovápenatých termálních vodách. Mezi další aktivity, které společnost AUTO JAROV podporuje, patří tenisové turnaje vozíčkářů. Jedinečné sportovní akce, mnohdy až světových rozměrů, probíhají několikrát ročně v různých městech České republiky.

Diváci a fanoušci těchto turnajů mají možnost shlédnout nespočet zajímavých zápasů za účasti hráčůz celého světa. Turnaj tohoto charakteru je v Evropě zcela ojedinělý. Od středy do neděle probíhají vlastní turnaje, neděle pak vyvrcholí odpoledním finále v hlavní mužské kategorii. Součástí turnaje je také sobotní společenský večer s bohatým kulturním programem pro hráče a nedělní dopolední turnaj čtyřher VIP osobností. Účast mezinárodních hráčů na turnaji vyžaduje dopravu z letiště na místo turnaje, kterou po celou dobu trvání turnajů zajišťuje společnost AUTO JAROV prostřednictvím zdarma zapůjčených užitkových vozů Volkswagen pro přepravu hráčů a jejich vybavení.

Na výjimečné akci se společnost AUTO JAROV podílela také v případě partnerství Noci kostelů, která se uskutečnila 1. června 2012. Projekt se konal nejen v České republice, ale i v Rakousku, na Slovensku, v Německu a Nizozemí. Celá akce, na které si návštěvníci mohli prohlédnout duchovní a umělecké bohatství rozmanitých křesťanských chrámů, se těší velkému zájmu široké veřejnosti.

Ve spolupráci s Městskou částí Prahy 3 se AUTO JAROV podílí více jak 10 let na organizaci oslav zlatých, smaragdových a diamantových svateb. Oslavy společně strávených let života probíhají v Obřadní síni radnice na Žižkově. Každý rok si své pomyslné druhé „ano“ řekne více než 15 párů. Dva měsíce prázdnin jsou pro mnohé rodiče starostí, kam umístit své děti. Tábory či sportovní kempy tak získávají na velké oblibě. Přihlášky na letní Junior Sport Camp se čtrnácti letou tradicí začínají chodit pořadatelům už během zimních měsíců. Mladí sportovci se během dvou týdnů zdokonalí v tenisu nebo si naordinují kondiční trénink. Letos organizátor program rozšířil o adrenalinové a trendové aktivity. Sportovcům nabídl vlastní rafty, kánoe, RC auta, letadla a lodě. Děti si mohly zaskákat na nové trampolíně a všichni pak využily nové lanové parky. Zajistit takový program by bylo nemyslitelné bez finanční podpory partnerů, ke kterým se společnost AUTO JAROV řadí a navíc půjčuje vozy Volkswagen k užívání během celého tábora.

Komu by bylo v létě moc teplo, může se zchladit u ledu, a to přímo s kapitánem olympijských vítězůz roku 1998 Vladimírem Růžičkou. Společnost AUTO JAROV podporuje i mladé nadějné talenty hokejového sportu. V hokejové škole během léta mladé hokejisty čeká trénink na ledě i mimo něj, speciální tréninky pro brankáře a také psychologická příprava, protože právě psychická pohoda je při zápasech pro hráče velmi důležitá. „Touha společně něčeho dosáhnout by měla být motivací pro zlepšování každého hráče“, to je motto Vladimíra Růžičky při organizování Hokejové školy v Edenu. Pro malé hokejisty je možnost trénovat pod takovým vzorem jistě velmi nevšedním zážitkem, který je opět posune blíže k jejich vysněným cílům.

Společnosti AUTO JAROV není cizí ani basketbal, proto již řadu let finančně podporuje provoz basketbalového klubu DSK Karlín. DSK Karlín je občanské sdružení, které vzniklo na konci roku 2005 za účelem zřízení basketbalového družstva žen. Hráčky přešly z tělovýchovné jednoty TJ Spoje Praha, kde měl basketbal dlouholetou tradici, sahající do poválečných dob Sokola Žižkov. Dnes tým hraje 2. ligu a v družstvu nastupují vedle mladých hráček také zkušené hráčky, dříve hrající nejvyšší soutěž za pražské USK a Spartu, SK UP Olomouc nebo Karlovy Vary.

Společnost AUTO JAROV působí v oblasti automobilového průmyslu a tak pravidelně podporuje udílení motoristických cen Zlatý volant. Rovněž se stala partnerem ceny „Zlatá řídítka a zvláštního ocenění „Ceny Františka Šťastného“, při které se setkali dvě slavné osobnosti českého motocyklového sportu endurové legendy Josefa Fojtíka a držitele „Ceny Františka Šťastného“ Miloslava Součka. V oblasti motoristického sportu je to každoroční podpora závodů ploché dráhy týmů i jednotlivcův Divišově.

Společnost AUTO JAROV nabízí komplexní služby pod jednou střechou již 20 let. První obchodní dům automobilů je autorizovaným prodejním a servisním centrem osobních a užitkových vozů Volkswagen, Škoda, Audi a Seat. Zároveň nabízí nekoncernovou značku Honda s kompletním sortimentem jejích produktů. Zákazníci si mohou rovněž vybrat ze široké nabídky prověřených zánovních a ojetých vozů, jak na venkovní ploše, tak i v krytém autosalonu.

Pneuservis s pneu hotelem pojme k úschově až 3000 sad pneumatik, servisní zázemí rozšířené o nové prostory, moderní klempírna a lakovna, patří svou špičkovou technologií mezi nejmodernější pracoviště v Evropě.

Dále zde najdete prodej originálních doplňků a náhradních dílů, prodej značkového oblečení Alpinestars, autopůjčovnu, vlastní čerpací stanici a mnoho dalšího. Zákazníkům je k dispozici 24 hodin non stop odtahová služba.

Mottem společnosti AUTO JAROV je: „Prodejem naše služby nekončí…“